In het centrum van Lier en toch in een oase van groen en rust vind je deze karaktervolle burgerwoning uit 1880. Minder dan drie jaar geleden kreeg de woning nog een grondige renovatie met behoud van authentieke elementen. Een mooi voorbeeld is de ultramoderne keuken in combinatie met de hoge plafonds en authentieke marmeren schouw. De gezellige living met houten vloeren en hoge ramen maken het geheel af. Met zijn 4 kamers en afgewerkte zolder aan ruimte geen gebrek. Een 2de badkamer maakt deze woning ideaal voor een gezin. Want terwijl de kinderen ravotten in de zonnige tuin kan jij genieten van een goed boek op het gezellig dakterras. Hier kan het allemaal. Klein beschrijf! 

Slim verkocht, zonder makelaar. 17.968 € bespaard aan commissie.

GEBOUWD
GEBOUWD

1890

Gerenoveerd
Gerenoveerd

2015

TERREIN
TERREIN

230 m²

WONING
WONING

220 m²

KAMERS
KAMERS

5

BADKAMERS
BADKAMERS

2

Woordje van de eigenaar:

Hallo, ik ben Marianne. Ik startte onlangs een nieuw leven in Brussel. Nieuwe plaats, nieuwe job en ook een nieuwe thuis. Ik verhuurde ondertussen deze woning, maar nu is het tijd om nieuwe investeringen aan te gaan in het Brusselse. Met een beetje pijn in het hart verkoop ik dus mijn gezellige woonst met een ziel. Bel me gerust op voor meer info of een rondleiding. Ik toon je met alle plezier dit prachtig pand.

Groetjes, Marianne.

CONTACTEER marianne

Uitrusting

Centrale verwarming
Open haard
Zonnepanelen
Regendouche
Ligbad
Zolder
Tuinhuis

Gasfornuis
Oven
Koelkast
Afwasmachine
Koele berging
Dakterras

In de buurt

 

Gelegen aan het water, in het centrum van Lier én in een oase van rust.  Mooier dan dit kan het niet worden, of toch? Met een ligging vlakbij het station reis je met de trein op 12 minuten naar Antwerpen en op 39 minuten ben je in het centrum van Brussel. Winkels, gezellige restaurants, een tennisclub of de populaire basket zijn allemaal gemakkelijk te voet te bereiken. Net zoals de belangrijkste scholen. Kom zeker deze buurt eens verkennen en waarom niet meteen met de fiets, want met de Vest aan onze voordeur liggen we op één van de mooiste wandel- en fietsknooppunten van Vlaanderen.

  Agent

  Marianne Collin

  Phone Calls 0497 32 80 20 Message marianne.collin@belfius.be

  Stuur een bericht naar Marianne.

   ADRES

   Baron Opsomerlaan 21

   2500 Lier

   BEZICHTIGINGEN

   Op afspraak.

   TELEFOON

   0497 32 80 20

   E-MAIL

   marianne.collin@belfius.be

   Zelf je woning verkopen?

   Hello Home is speciaal opgericht zodat jij je woning zelf succesvol kan verkopen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat bij ons de klant op de eerste plaats komt en dat zij, dankzij ons, duizenden euro’s besparen aan commissie!

   Neem snel een kijkje op onze website en kom alles te weten over onze unieke werking. 

   bezoek Hello Home

   Powered by hellohome.be

   Slim verkopen, zonder makelaar.

   Share This